homenieuwsproductenoveronssupportcontactinloggen
home
nieuws
producten
domeinnamen
webhosting
co-locatie
webdesign
overons2
hetbedrijf
hetnetwerk
portfolio
support2
contact
  Het Netwerk

Sinds 2003 zijn wij actief op de Internet markt binnen Nederland.
Door continu uit te breiden in zowel kennis alsmede apparatuur beschikken wij over een uitgebreide portfolio.

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende webdiensten zoals het verzorgen van domeinregistraties, het aanbieden van webhosting en E-maildiensten alsmede het verzorgen en operationeel houden van complete webservers.

De core-serverruimte te Rotterdam heeft een oppervlakte van 90m2!. Zodoende beschikken wij over een volledig ingerichte serverruimte met een capaciteit van ruim 50 serverkasten. Alle serverruimtes zijn voorzien van aparte stroomverdelers, noodaccu's en dieselgeneratoren. Daarnaast zijn zij voorzien van grote airconditioners, gasblusinstallatie en 24-uurs bewaking.

Het netwerk te Rotterdam is opgebouwd uit verschillende IP-transit providers, Versatel, Iparix en Cable & Wireless. Tevens zijn wij verbonden met NL-IX en de Amsterdam Internet Exchange voor het uitwisselen van peering verkeer. De volledige routing wordt verzorgd door Juniper M5 core-routers. De switching vindt volledig plaats op Extreme Networks, Cisco en 3Com apparatuur.

Alle servers binnen ons netwerk worden direct gekoppeld aan de switches via een 100Mbit/s. Daarnaast worden de meeste ook verbonden met onze APC masterswitches. Middels deze modules is het mogelijk om de server 24u/dag via een webinterface te kunnen rebooten. U heeft hier zelf de volledige controle over.

Daarnaast leggen wij continu onze aandacht bij de mogelijkheden van nieuwe diensten en het verbeteren van het bedrijfsproces. Uiteraard staan wij open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.